Agromedia

De ce este esențial ca agricultorii să își asigure culturile agricole?!

De ce este esențial ca agricultorii să își asigure culturile agricole?!
De ce este esențial ca agricultorii să își asigure culturile agricole?!

Este deja evident că încălzirea globală se resimte, de la an la an, tot mai puternic. Ultimii ani ne-au dovedit că riscurile climatice sunt din ce în ce mai mari, iar cei care au cel mai mult de suferit din punct de vedere financiar sunt, evident, producătorii agricoli. Astfel, odată cu daunele mari din domeniu, a apărut în piață nevoia asigurărilor agricole, care presupun despăgubirea pierderilor de producţie. 

Asigurarea culturilor agricole nu este altceva decât o  protecție financiară pentru daunele produse culturilor de cereale, de legume, furajere și plantelor tehnice. Așadar, producătorii agricoli se pot proteja de dezechilibre de ordin financiar plansând riscul unui asigurator, așa cum este și Leader Team Broker.

 

Agricultura este un domeniu în care este destul de greu să estimezi parcursul culturilor, iar din acest motiv afacerile de acest tip necesită asigurări speciale, potrivite situațiilor întâmpinate. Dacă ai o afacere care activează în domeniul agriculturii, este bine săți asiguri businessul și să optezi pentru o poliță care săși ofere protecție financiară. Mulți agricultori evită să își asigure culturile de frica unor costuri mult prea mari, însă este bine de știut că prima de asigurare pentru cultura agricolă poate fi achitată și în rate flexibile, iar asigurarea poate fi obținută rapid și decontată în mod eficient. a declarat Marius Constantinescu, Director Daune la Leader Team Broker

 Ce îți oferă asigurarea agricolă Leader Team?

 

✔ Asigurarea culturilor și a plantațiilor, indiferent de tipul acestora

✔ Acoperirea celor mai frecvente riscuri, de la intemperii la riscuri ce derivă din acestea, precum incendiile

✔ Achitarea în rate flexibile a primei de asigurare

✔ Configurare personalizată a asigurării, în funcție de nevoia beneficiarilor

✔ O asigurare care acoperă cele mai frecvente probleme ce pot afecta culturile: îngheț, ploi abundente, prăbușiri sau alunecări de teren, incendii sau grindină.

 

 • Îți oferim planuri personalizate de asigurare, în funcție de nevoile tale

 • Suntem atenți la detalii și îți oferim suport pentru identificarea nevoilor tale

 • Îți oferim protecție financiară pentru problemele cu care te confrunți

 • Decontare eficientă a asigurării, conform poliței stabilite

 • Posibilitatea de a aplica rapid pentru acest tip de asigurare

 • Timp rapid de răspuns și de soluționare a cererilor

 • Participăm la constatarea daunei împreună cu asiguratorul și asiguratul

Nu în ultimul rând, trebuie menționat că, în cazul producerii unei daune, echipa Leader Team este alături de asigurat de la deschiderea dosarului până când acesta își obține indemnizația de despăgubire cuvenită contractual.

Pentru mai multe informații legate de costul sau de beneficiile asigurărilor agricole, contactați:

Marius CONSTANTINESCU

DIRECTOR DAUNE

M: +40 744 661 623 

E :  marius.constantinescu@leaderteam.ro

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

  You may also like

  Comments are closed.

  More in Agromedia