Știri Agricole

Lidl a început să vândă porci de Crăciun. Cât va costa kilogramul

Porcul de Crăciun de la LIDL. Nu este nicio glumă, ci o campanie promoțională derulată în această perioadă de cel mai mare retailer din România care, până pe 19 decembrie, comercializează jumătăți de porc la un preț de 9,99 de lei pe kilogram.

”Campania se desfășoară în perioada 25.11 – 19.12.2021, în aplicația Lidl Plus, în limita stocului de produse disponibil în fiecare magazin. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și nu creează obligații contractuale. Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA”, se arată în comunicat, conform Agrointel.

Jumătatea de porc este comercializată în 2 sferturi, iar prețul aproximativ per carcasă este de 499,50 de lei. Greutatea aproximativă este de 40-50 kg.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.