Cojile de ceapă reprezintă un îngrășământ perfect pentru plante, datorită conținutului bogat de cupru, potasiu, calciu, fier și magneziu.

Pentru a pregăti acest îngrășământ, avem nevoie de un litru de apă și de o mână plină de coji de ceapă.

Punem cojile într-o sticlă de plastic de 2,5 L, tăiată în așa fel încât să capete aspectul unui pahar.

Peste coji turnăm și apa, acoperim sticla cu un capac și lăsăm totul la macerat într-un loc întunecos timp de 24 de ore.

După cele 24 de ore, strecurăm soluția și udăm plantele cu ea, o dată pe săptămână.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.