Agromedia

Fenomenul meteo ciudat, petrecut astăzi în România. În București a fost de cinci ori mai frig decât la Bâlea Lac

Un fenomen meteo inedit a avut loc astăzi la noi în țară. Temperaturile înregistrate în București au fost de cinci ori mai mici decât la Bâlea Lac.

România s-a confruntat astăzi cu un fenomen meteo inedit. Este vorba despre inversiune termică. Mai exact, în această dimineață a fost mai cald la munte, decât la câmpie. În București a fost de cinci ori mai frig decât la Bâlea lac.

În Brașov, termometrele au arătat în această dimineață, la ora 10.00, zero grade Celsius, în timp ce la București s-au înregistrat minus 10 grade Celsius.

La Medgidia, în județul Constanța, s-au înregistrat minus 6 grade Celsius, în timp ce la Sinaia, la cota 1500, temperatura era de 6 grade Celsius, la Păltiniș zero grade Celsius, iar la Bâlea Lac, în masivul Făgăraș, temperatura era de minus 2 grade Celsius, potrivit observatornews.ro.

După ger, vin ninsorile! Furtunile din nordul Europei aduc vânt și precipitaţii peste România | Prognoza meteo actualizată pentru următoarele zile

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Agromedia