Nucile verzi sunt bogate în vitamina C, iod și diverse alte vitamine.

Nucile verzi în miere sunt un remediu popular binecunoscut, care se administrează copiilor slabi și bolnavilor împotriva anemiei și pentru o mai bună recuperare. Nucile tinere sunt bogate în vitamina C, iod și diverse alte vitamine. .

Mierea ca solvent și conservant îmbunătățește în continuare proprietățile vindecătoare ale acestui preparat. Acesta este un mod excelent de a folosi nuci verzi. Aproape orice alt preparat imun nu poate atinge acest lucru.

Motivele mele pentru care am făcut acest sirop sunt echilibrul hormonal. De asemenea, puteți atenua perioada de premenopauză sau menopauză utilizând această băutură. Nucile verzi tinere sunt bogate în principalele elemente de bază ale hormonilor tiroidieni – iod și tirozină.

Studiile clinice au confirmat că uleiul de nucă verde crește semnificativ nivelul tiroxinei. Acest preparat de nuc verde este foarte popular în tratamentul hipotiroidismului natural.

Siropul funcționează excelent pentru bolile gâtului și ale sistemului respirator, ajută la curățarea stomacului, a ficatului și a sângelui. În general, siropul stabilește echilibrul întregului organism și crește imunitatea. De aceea este foarte recomandat copiilor. O lingură dimineața pe stomacul gol, înainte de școală, cu siguranță va însemna mult pentru ei.

Ingrediente și preparare:

• aproximativ 1/2 kg de nuci verzi

• miere 900 g

Spălați nucile verzi și tăiați-le în sferturi. Folosiți un borcan de sticlă ceva mai mare. Umpleți alternativ: puțină nucă, apoi puțină miere, pentru a integra totul bine. Folosiți mănuși, deoarece nucile colorează intens pielea. A se păstra într-un loc întunecat. Nucile vor începe foarte repede să-și elibereze lichidul în miere. Conținutul devine astfel mai fluid și foarte întunecat. Agitați conținutul ocazional și după 30 de zile îl puteți strecura într-o sticlă.

Utilizați o lingură dimineața pe stomacul gol. Oferiți această pregătire întregii familii. Toată lumea va beneficia de imunitate și o sănătate bună.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă