Noua lege pentru asigurarea obligatorie a locuințelor va intra în vigoare luna viitoare, spune Nicoleta Radu, Director General al Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID)

Aceasta a făcut precizări importante la Conferința Națională România Inteligentă „Liniștea de după dezastru. Asigurarea obligatorie a locuințelor – soluții salvatoare”, organizată de Antena 3 CNN și cotidianul Jurnalul.

„Suntem cel mai important comunicator din piața de asigurări din România. Unul dintre cele mai importante lucruri realizate a fost spotul de interes public, realizat cu IGSU și AMR. Am făcut un tur de forță prin țară. Avem protocoale de colaborare cu foarte multe municipii, reședințe de județ și orașe mai mici.”, a precizat Nicolaeta Radu.

„Încă din 2010, avem în site-ul nostru un spațiu dedicat exclusiv primăriilor, unde se poate intra printr-o parolă. Noi putem oferi parola, dar doar în măsura în care respectiva autoritate o solicită.”, spune aceasta.

„Începând cu 11 noiembrie, va intra în vigoare nouă noastră lege. Una dintre modificări se referă la verificarea poliței de asigurare atunci când locuința este înregistrată în Cartea Funciară. Autoritățile nu știu despre existența acestei legi„, a subliniat directorul PAID.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Descoperă