Este important de retinut ca plantele nu trebuie amplasate in dormitoare, deoarece in timpul noptii absorb oxigen si degaja dioxid de carbon.

In plus, noaptea plantele se elibereaza de energia negativa: ciclul lor energetic este programat pe absorbtia diurna a informatiei negative si purificarea nocturna, prin eliminarea energiei negative.

Fireste, nu toate plantele vampiri intra in categoria celor care trebuie tinute departe de casa. Anumite plante, precum ferigile, ii ajuta pe unii iar altora le pot face rau. Totul depinde de sistemul energetic al fiecarei persoane in parte.

Mai jos vei gasi o lista cu plantele pe care ar trebui sa eviti sa le pastrezi in casa ta, pentru a-ti proteja rudele si pe tine.

1. Begonii

Aceste flori sunt cunoscute pentru popularitatea lor, dar pot fura cu uşurinţă energia de la oameni. Adevărat, ele atrag energia atât pozitivă, cât şi negativă dar pentru ele însele, însă numai o parte din asta este în beneficiul tău.

2. Crinul

Aceste flori aparent inofensive pot provoca scandaluri. Ele sunt dăunătoare şi din cauza unor schimbări neaşteptate pe care le pot provoca. Pot da pace şi ordine în casa timp de multă vreme şi apoi îşi schimbă drastic energia.

3. Feriga

Aceste flori sunt bune iî grădinile din faţa casei şi pe parcelele de grădina. Ele pot aranja frumos o grădina de flori, şi se pot decora cu diverse alte flori în zilele de sărbătoare. Dar experţii nu recomandă menţinerea în casă pentru că absorb oxigenul şi emit dioxid de carbon, ceea ce înseamnă ca te pot răsplăti cu o durere de cap.

4. Tuberoza

Această floare miroase foarte apetisant, este chiar utilizată în parfumerie, dar acest avantaj nu poate fi comparat cu dezavantajul său, se spune că atrage trădarea.

5. Oleandru

În unele cazuri, mirosul acestei flori incredibil de frumoase poate provoca ameţeli. Dacă ai copii mici, atunci nu cumpăra niciodată oleandru ca plantă ornamentală. O poţi ţine în curte, departe de copii.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă