Proprietarii unei locuințe din California au avut parte de o surpriză când au chemat o echipă de specialiști care să rezolve problemele cauzate de o ciocănitoare. Pasărea ascunsese în pereți peste 300 de kilograme de ghinde.

Nick Castro este proprietarul unei firme din California care este specializată în controlul și eliminarea dăunătorilor și lucrează în domeniu de peste 20 de ani. Bărbatul a văzut multe lucruri bizare de-a lungul carierei, dar o descoperire recentă l-a uluit.

Bărbatul a fost chemat într-o casă pentru a se ocupa de o ciocănitoare care provoca daune fațadei de lemn. Pasărea a făcut găuri prin care a ascuns ghinde în pereții locuinței, potrivit news.com.au.

Când a spart peretele pentru a îndepărta ghindele, bărbatul a pornit „o avalanșă”.

„Au continuat să vină și să vină, fără oprire”, a spus el.

„Inițial se credea că ghindele ocupă doar aproximativ un sfert din perete. S-a dovedit că erau îngrămădite până la podul casei”, a mai adăugat el.

Exterminatorul tăiat apoi și alți pereți ai casei, iar ghindele au continuat să se reverse, însumând în total 320 de kilograme, care au umplut opt saci mari de gunoi.

Pasărea ar fi depozitat ghindele în toată casa, găurind placajul de lemn din exteriorul casei.

„Pasărea distrusese complet exteriorul casei cu găurile pe care le-a făcut. Ghindele au fost depozitate pe toată suprafața”, a mai menționat bărbatul.

„De fapt, am văzut-o acolo. Când eram acolo, am văzut-o punând mai multe ghinde în găurile pe care le-a creat”, a observat bărbatul.

Pasărea a pus ghinde chiar și în coșul de fum al casei.

„Rezerva de mâncare” a fost îndepărtată, iar proprietari au peticit găurile din afara casei.

Aceștia speră că adăugarea unui placaj din vinil va încuraja pasărea să găsească un nou loc pentru a-și depozita hrana.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Descoperă