Agromedia

Cat costa un serviciu profesionist de contabilitate SRL in Bucuresti?

Cat costa un serviciu profesionist de contabilitate SRL in Bucuresti?
Cat costa un serviciu profesionist de contabilitate SRL in Bucuresti?

Piata de bunuri si servicii din Romania se bucura de o competitie solida din partea societatilor comerciale, lucru ce poate fi benefic nu doar pentru economia nationala, ci si pentru consumatori. Pentru a rezista si a asigura un flux financiar stabil, un antreprenor trebuie sa administreze cat mai eficient resursele companiei, sa investeasca in productie, logistica si promovare, dar sa si gestioneze performant documentatia societatii.

Indiferent in ce sector industrial activati sau de dimensiunea afacerii, serviciul de contabilitate SRL va fi o sectie fundamentala in ierarhie, cu ajutorul acesteia putand urmari intr-un mod precis veniturile si cheltuielile, asistandu-va in acest fel sa luati decizii corecte asupra operatiunii.

Cat costa un serviciu de contabilitate SRL in Bucuresti sau in alta localitate din tara?

Externalizarea acestei activitati poate fi de multe ori o decizie mai buna atat din punct de vedere financiar, cat si al experientei pe care o astfel de companie o poate oferi. Pentru a activa legal, orice firma trebuie sa aiba un contabil pentru gestionarea corecta a documentatiei, de aceea trebuie sa va asigurati ca apelati la un serviciu profesionist. Fiecare societate comerciala are un anumit flux de documente si de activitati, de aceea preturile difera in functie de numarul de inregistrari contabile dupa cum urmeaza:

 • Preturi pentru o firma fara activitate – 100 lei /luna;

 • Contabilitate firma cu 0 – 10 inregistrari contabile pe luna – 200 lei /luna;

 • Contabilitate firma cu 11 – 50 inregistrari contabile pe luna – 300 lei /luna;

 • Contabilitate firma cu 51 – 75 inregistrari contabile pe luna – 350 lei /luna;

 • Contabilitate firma cu 76 – 100 inregistrari contabile pe luna – 400 lei /luna.

 • Contabilitate firma cu 101 – 150 inregistrari contabile pe luna – 550 lei /luna;

Serviciu de contabilitate SRL – fundamental pentru succesul firmei

Organizarea afacerii, dar si luarea deciziilor, nu pot fi facute corect daca nu cunoasteti toate detaliile ce tin de resursele disponibile, de cheltuielile ce trebuie realizate, dar si de veniturile de incasat. Cu ajutorul unui serviciu de contabilitate SRL veti stii exact aceste amanunte si veti putea alege directia firmei, indiferent ca doriti sa o extindeti sau sa o restrangeti.

Contractarea unui serviciu de contabilitate al unui SRL in Bucuresti poate fi realizata de orice firma, din orice zona a tarii, putandu-se bucura de profesionalism si un timp scurt de realizare a documentatiei. Datorita experientei vaste in domeniu, un astfel de serviciu poate avantaja antreprenorii prin consultanta personalizata pe care o pot primi.

Fiecare societate comerciala este diferita, nu doar din punct de vedere al tipului de activitate prestat, ci si al altor factori economici, geografici, financiari si asa mai departe. Investitiile pot fi uneori complexe, iar sincronizarea cu trendurile si evolutia pietei este dificila, de aceea un contabil expert din cadrul unui astfel de serviciu va putea sa va sfatuiasca si sa va consilieze cum sa procedati si sa avansati intr-un mod profitabil si consistent.

Contabilitatea este una dintre cele mai importante ramuri dintr-o firma. Cu ajutorul acesteia veti putea sa tine-ti o evidenta clara asupra activitatii prestate, reusind in acest fel sa luati deciziile corecte pentru un viitor plin de prosperitate.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

  You may also like

  Comments are closed.

  More in Agromedia