De mai bine de două luni de când a izbucnit războiul în țara vecină cu România, prețurile a diferite alimente de bază de pe rafturile din supermarket-uri au explodat. Ei bine însă, nimeni nu se aștepta la o asemenea creștere colosală în rândul căpșunilor românești. Iată la ce valoare se ridică astăzi un kilogram!

Numeroase alimente de pe lista de cumpărături a românilor și-au dublat prețul în supermarket-uri, mai ales când vorbim despre cele importate din diferite țări străine. Ei bine însă, nici atunci când vine vorba despre produsele de la agricultorii români lucrurile nu stau diferit.

Zilelele acestea, un kilogram de căpșuni românești a ajuns să coste cât unn kilogram de carne de vită, mai exact 40 de lei. Românii au fost cu adevărat uimiți când au văzut prețul de la taraba de piață, însă unii dintre ei nu au putut trece nepăsători.

În timp ce o parte dintre românii au trecut doar cu un gust amar pe lângă mirosul divin de căpșuni, fiind total împotriva acestui preț, alții s-au încumetat și au luat un kilogram pentru a-și delecta papiplele gustative.

Pe lângă căpșunile care au cucerit românii cu mirosul lor în piață, și cireșele sunt numite drept un produs de lux pe care nu toată lumea și-l permite. Pentru cei care încă nu observat prețurile colosale la cireșe, acestea variază între 15 și 80 de lei, fiind importat din Grecia, Iordania și Egipt, iar acest lucru se simte la prețul de la raft.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Descoperă