Construieste aceasta casa economica cu bani putini si vei avea parte de un design reusit si de o compartimentare inteligenta!

Are doar 120 de mp, crezi ca ti-o permiti ?

Deoarece sunt necesare materiale de constructii putine, totusi este o casa de numai 120 mp, cred ca te vei cauta prin conturile de economii si vei opta sa o construiesti.

Ai chiar si garaj, pe langa cele 3 dormitoare, doua bai si un birou. Iar sufrageria open space, care este destul de mare, cu o bucatarie cu spatiu de servit masa, te vor convinge sa ramai alaturi de mine ca sa-ti prezint planurile si imagini din interior si exterior.

Nu prea poti avea proiecte de o astfel de suprafata, care sa arate asa de bine. Aici, arhitectul a reusit cumva sa integreze facilitati prezente indeosebi la casele mari. Iata cum arata exteriorul:

Si imagini din interior. Desi este o casa economica nu putem trece cu vederea finisajele moderne, impecabile. Mai multe vei gasi pe pagina noastra de FaceBook !

Planul parterului:

Planul mansardei:

Sfat PRO! Daca nu iti place compartimentarea poti apela la un arhitect care sa-ti redeseneze interiorul asa cum vrei tu.

Daca ti-a placut aceasta casa economica, cu garaj si mansarda, nu ezita sa distribui acest articol. Poate cineva are nevoie de el.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă