Știri Agricole

Agricultorii români au ajuns să dea castraveții gratis. Care e motivul

Muncitorii de la țară au ajuns să-și vândă legumele și fructele pe prețuri de nimic, iar unii dintre ei, să le dea chiar gratuit.

În Osica, un agricultor vinde un sac de 25 de kilograme de castraveți proaspeți și gustoși, cu numai 10 lei. Pe restul, așezați în cutii din carton, i-a dat…gratis.

„Incredibil!
Târgul săptămânal Osica, 27 iunie 2021.
10 lei un sac cu 25 de kg de castraveți proaspeți. Cei mici.
Restul, gratis. Sute de kg. de castraveți gratis!
„Fotografiați- zice omul- și palmele acestea muncite, muncite pentru o recoltă fără niciun preț”… s-a arătat într-o postare făcută pe Facebook, ce a devenit virală.

Cei care au citit postarea de pe internet nu și-au putut stăpâni revolta atunci când au văzut fotografiile dureroase cu bărbatul care a ajuns să-și dea recolta…pe nimic.

„Ferească Dumnezeu! Vor ca oamenii sa-și vândă pe nimic pământurile și să renunțe de disperare, la tot. Îmbogățim pe europeni și de noi se alege praful / Să vă fie rușine celor care conduceți țara, vă bateți joc de agricultori numai ca să vândă pământurile, în loc să ajutați ca să ajungă marfa lor în magazine, nu aveți nici frica lui Dumnezeu / Toți vorbim, dar oare cine sunt vinovații, noi, toți oamenii de rând care fugim în market-uri, deoarece foarte puțini mai mergem în piețe” sunt unele dintre comentarii.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.