Știri Agricole

Știrea momentului în Romania! Prof. univ. dr. Alexandru Șonea și-ar fi pus capăt zilelor

Tragedie în mediul universitar din Capitală. Președintele Senatului Universității de Științe Agronomice şi Medicină Veterinară, Prof. univ. dr. Alexandru Șonea (69 de ani), a fost găsit spânzurat în propriul birou.

Din primele informații, se pare că acesta nu ar fi lăsat niciun bilet de adio. Corpul cadrului didactic va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML), conform Digi24.

În incinta Universității de Agronomie din Capitală au ajuns mai multe echipaje de la Poliție. Procurorii încearcă să afle ce l-a împins pe Alexandru Șonea să recurgă la un asemenea gest extrem.

Poliția Capitalei a emis un comunicat în care oferă amănunte despre tragedia de la Universitatea din București.

”În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unități de învățământ superior, situată în sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat.

La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, a transmis Poliția Capitalei.

Surse apropiate anchetei arată faptul că familia era îngrijorată, asta pentru că profesorul nu ajunsese aseară acasă. Cei de la Poliție încearcă acum să stabilească ora decesului.

În vârstă de 69 de ani, Alexandru Șonea, care deține titlul de doctor în științe, a fost practician veterinar, profesor și angajat în Ministerul Educației.

Cei din conducerea Universității de Agronomie nu-și explică această tragedie. Rectorul instituției spune că Alexandru Șonea era o persoană echilibrată care nu avea niciun motiv să recurgă la un asemenea gest.

”Suntem în stare de joc. Nu pot să spun decât că era o persoană echilibrată. Nu știu vreun motiv care să-l fi împins la acest gest. De circa 20 de ani preda la Universitate. Are o familie echilibrată. Nu știu ce să comentez mai mult. A fost găsit în biroul dânsului de o îngrijitoare de la Universitate”, a spus Răzvan Teodorescu rectorul Universității de Agronomie la Digi24.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.