Reacția unui Ciobănesc German atunci când vede un pui de căprioară orfan!

O prietenie cu totul specială!

Următoarea poveste demonstrează puterea prieteniei dintre animalele din specii diferite.

Cheryl Stephen locuieşte în Ohio împreună cu Sarge, Ciobănescul ei German. Casa este înconjurată de pădure, iar acest lucru permite familiei Stephen să intre adesea în contact cu animale sălbatice de tot felul, cum ar fi puii de căprioară.

Cu puţin timp în urmă, un mic pui s-a apropiat de casa lui Cheryl şi legătura care s-a stabilit imediat între el şi Ciobănescul German a fost uimitoare. Puiul de căprioară, poreclit Buckwheat, fusese găsit de femeie pe marginea drumului care ducea spre casă, singur şi neajutorat, arătând de parcă că şi-ar fi pierdut părinţii.

Se pare că Sarge, Ciobănescul German, a devenit atât de grijuliu față de pui, încât în primele zile nu l-a abandonat niciodată şi a avut mereu grijă de el. Când puiul orfan a început să facă primii paşi fără niciun ajutor, Ciobănescul German a fost mereu lângă el pentru a-l proteja şi susţine.

Într-o zi, Cheryl a decis că este timpul să îl elibereze în habitatul său natural, pentru a putea duce o viață exact așa cum merită.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Descoperă