Dr. inginer Neag spune că plantele din Munții Apuseni sunt încărcate cu energia pământului și cerului. De aceea efectele lor vindecătoare sunt atât de mari. Există o tradiție veche în satul Poiana Horea din Apuseni ca bolnavii să se trateze cu pulberi medicinale.

Dr. Neag a „furat” meșteșugul vindecării cu plante de la bunică dansului. Toți o știau de „doftoroaia” satului și apelau la leacurile ei vindecătoare. Culegea tot felul de ierburi din munte și cu ele tămăduia bolnavii. Pe vremea aceea nu există atât de mulți medici cu carte.

MUGURII DE BRAD – ANTIDOTUL BOLILOR DE OASE

Dr. Neag se îmbolnăvise la un moment dat de coloană și a testat un leac pe care îl știa de la bunică lui. Era făina de muguri de brad pitic, care dădea rezultate bune în bolile articulare.

Nu a trecut mult timp și a observat că acea pulbere are efecte miraculoase. A scăpat de durerile chinuitoare pe care le avea la coloană. Astfel a început să proceseze mai multe plante, să folosească rețete vechi. Cu ele a scăpat și de alte boli pe care le avea.

„În circa un an eram un alt om. Nu mai aveam nici o problemă de sănătate. Practică, sunt renăscut!”

PULBERILE MINERALIZATE DE PLANTE – PRODUSE INOVATIVE 100% ROMÂNEȘTI

Dr. Neag a dezvoltat o inovativă de extracție a substanțelor active din plante. Fiind expert în mineralogie, a constatat că tehnologia de procesare a mineralelor seamănă cu procesarea plantelor.

„Toate cunoștințele acumulate din domeniul ingineriei le-am folosit la realizarea acestor pulberi.”

Sa concentrat pe această tehnică și a obținut pulberi vegetale mineralizate, cu un grad de absorbție rapid în fluxul sangvin.

Pulberea crudă este acoperită cu o peliculă minerală. Aceasta se dizolvă rapid în cavitatea bucală și ajunge imediat în sânge.

„Marea noastră descoperire: am reușit să facem pulberi asimilabile din plante întregi, cu durabilitate în timp, fără a conserva care să le compromită substanțele biologic active.”

Mineralele pure (magneziu, calciu, siliciu, sulf) pe care le folosește în pelicula capsulei acționează ca și conservanți. Acestea sunt extrase din munți.

„Nu vreau să par lipsit de modestie, însă atâția oameni s-au vindecat cu pulberile astea, așa cum să dus vestea prin împrejurimi.”

Cea mai valoroasă este pulberea mineralizată din muguri de brad. Acestea sunt o acțiune excepțională asupra articulațiilor.

PULBEREA DE BRAD – CEL MAI RAPID ANALGEZIC ȘI ANTIINFLAMATOR
Pulberea mineralizată din muguri de brad înlătură în scurt timp durerile articulare și reumatice.

„Eu eram șchiop, aveam coloana îndoită și dureri așa de mari, nici cele mai puternice medicamente alopate nu le mai domoleau.”

Acțiunea pulberilor de brad este uimitor de rapidă. Nu poate fi comparată cu nici un antiinflamator sau analgezic de sinteza. Prin faptul că păstrează densitatea minerală osoasă, combate inclusiv osteoporoza. Este un produs remarcabil pentru reconstrucția cartilajelor.

ÎNTINEREȘTE CELULELE CORPULUI
Mugurii de brad conțin antioxidanți puternici, în special proantocianidini. Aceștia sunt de 20 de ori mai puternic decât vitamina C sau alte vitamine antioxidante.

Apără organismul de boli și îmbătrânire.

Au efect întineritor și regenerator la nivel celular.

ÎN CE AFECȚIUNI ESTE RECOMANDATĂ
Mugurii de brad înnoiesc celulele corpului.

Tonifică oaile, fac articulațiile mai flexibile.

Mențin datura puternică. Îmbunătățesc vedere.

Cresc rezistența vaselor sangvine. Reîmprospătează sângele.

Curăță tubul digestiv și întregul organism.

Pulberea este de asemenea utilă în menținerea greutății corporale.

dureri articulare
artrite
artroze
osteoporoză
demineralizare osoasă
carii, paradontoză
dureri musculare
anemie
detoxifierea organismului
curățarea colonului
infecții și afecțiuni renale și urinare
nefrită, cistită
nisip la rinchi
infertilitate
hemoroizi.
CUM SE ADMINISTREAZĂ PULBEREA DE MUGURI DE BRAD
Se recomandă câte 1 linguriță, de 3 ori pe zi. Se ține sub limbă 5-10 minute, apoi se înghite cu puțină apă. Administrarea se face cu un sfert de oră înainte de masă.

CÂT DUREAZĂ TRATAMENTUL
Tratamentul cu pulbere mineralizată de muguri de brad este de lungă durată. Chiar dacă durerile cedează după câteva zile, tratamentul trebuie continuat pentru a rezolva cauza durerilor și consolidarea oaselor. Cura este de minim 3 luni.

Acest produs este 100% natural și nu da efecte secundare sau dependență.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă