Ministrul Agriculturii a precizat, la Antena 3 CNN, dacă să ne așteptăm la noi scumpiri în această iarnă, în contextul în care jumătate dintre români spun că au fost foarte afectați de creșterea prețurilor din acest an.

Aproximativ 47% dintre români spun că au fost foarte afectați de scumpiri, și peste 90% se așteaptă în continuare la creșteri de preț, în special la energie, alimente și întreținere.

“În perioada următoare nu se pot întrezari, și nici nu se justifică obiectiv scumpirile. Am fost și sunt de fiecare dată în magazine.

Prețurile la produsele de bază, care asigura furajarea animalelor, s-au stabilizat. De asemenea, la energie și la gaze.”, a spus ministrul Agriculturii, la Antena 3 CNN.

Românii au fost întrebați, în cadrul unui sondaj CURS, derulat luna aceasta, care sunt principalele două probleme ale României, de care conducerea țării ar trebui să se ocupe de urgență.

Prețurile, inflația, utilitățile, prețul energiei – 27%
Nivelul de trai, pensiile, salariile – 19%
Economia, criza economică/financiară – 18%

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.