Descoperă

O femeie a găsit o sticlă veche într-un lac și când a deschis-o a găsit un bilet în interior. Peste ce mesaj neașteptat a dat

O femeie curăța geamurile unui nave atunci când a găsit în apele unui lac o sticlă veche, cu un bilet în interior. Când a citit mesajul scris pe hârtie, aceasta a luat imediat decizia să acționeze.

Jennifer Dowker, căpitan de vas, a decis într-o zi să curețe nava. Chiar în timp ce ștergea geamurile ambarcațiunii, aceasta a observat în ape o sticlă cu un bilet în interior. Ceea ce a citit pe hârtie a surprins-o din plin.

Era o zi obișnuită și, profitând de vremea frumoasă de afară, Jennifer Dowker a decis să curețe nava. Atunci când ștergea geamurile ambarcațiunii, femeia a observat ceva straniu plutind în apele lacului Huron din Michigan, Statele Unite ale Americii.

Fără să stea prea mult pe gânduri și dornică să vadă despre ce este vorba, aceasta a luat din ape ceea ce părea să fie o sticlă de mici dimensiuni. Întoarsă pe vas, ea a deschis-o și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit în interior un bilet. Când a deschis hârtia, Jennifer Dowker a dat cu ochii de un mesaj complet neașteptat, ce i-a cam dat fiori.

„Persoana care găsește această sticlă este rugată să înapoieze biletul lui George Morrow din Cheboygan, Michigan. Să o înapoieze și să spună când a găsit-o. Noimebrie, 1926.”, scria pe hârtia din interiorul sticlei, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Michele a spus: “A fost un șoc total, dar, cunoscându-l pe tatăl meu, întotdeauna făcea lucruri mărunte… de exemplu, atunci când ne construiam subsolul, când a pus lambriurile și a pus un bilet în spatele lor. Știu că data de pe sticlă era 26 noiembrie, iar ziua lui de naștere era în noiembrie. Nu m-ar surprinde dacă a făcut asta chiar de ziua lui.”

Aceasta a ales să lase biletul și sticla femeii, pentru ca aceasta să poată să expună totul pe vasul său, pentru clienți și pasionați de aventuri pe ape.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă