Descoperă

O bunicuță a impresionat medicii, când a ajuns cu pisica la cabinet. Ce le-a cerut

O postare a unui cabinet veterinar a strâns mii de aprecieri după ce a relatat povestea unei bătrâne. Femeia, poreclită „Mamaie”, deși are o vârstă înaintată și se deplasează cu greu, a venit la veterinar cu pisica ei, care îi este și cea mai bună prietenă. Femeia a venit să îi întrebe pe medici dacă îi pot steriliza pisica fiindcă îi pare rău că face mereu pui și nu poate avea grijă de ei. Medicii au fost impresonați deoarece aceștia au oferit sterilizări gratuite și nimeni nu a venit să beneficieze de ele. Ei au apreciat grija femeii față de animăluț și au simțit că mai multă lume trebuie să afle de gestul ei și grija față de pisicuță.

„Ne-au făcut ziua mai frumoasa.Mamaie abia de merge, sprijinita în baston și totusi mamaie a venit cu pisica în brate sa o sterilizeze… Mamaie a venit intai sa ne întrebe daca sterilizam,ii parea rau sa tot facă pisica pui . Am avut multe locuri la sterilizari gratuite care s-au pierdut pentru ca lumea le programa si nu venea cu ele… Daca mamaie poate sa facă un efort uriaș pentru dansa și voi puteti… Mamaie ar trebui sa fie un exemplu pentru toți! Pentru noi a fost o bucurie sa le vedem ❤„, a fost textul publicat pe facebook.

Totul s-a întâmplat într-o zi perfect obișnuită, când o femeie, Lisa Lemming Jackson, din Georgia, SUA, ieșea la cumpărături la supermarket. În timp ce se plimba între culoare a întâlnit un om în vârstă care părea să aibă nevoie de ajutor. Bărbatul suferea de o boală necruțătoare și suferise un accident și avea nevoie să fie schimbat. Când lisa a aflat care este problema bărbatului aceasta a cerut ajutorul personalului de la supermarket care au adus șervețele, lenjerie de corp și l-au dus discret în zona de baie a angajatorului, unde i s-au dat haine.

„Tocmai am petrecut două ore cu un bătrân la Kroger (supermarket). La început eu i-am zâmbit, ne-am privit. În timp ce mergeam pe lângă el, arăta de parcă ar fi avut nevoie de ceva. M-am întors și l-am întrebat dacă îl pot ajuta cu ceva. Instant a început să plângă. Mi-a zis că are cancer la colon și că a avut un accident. Dacă se ridica în picioare, toată lumea va observa. (Supermarketurile din America au cărucioare unde bătrânii pot sta jos în timp ce fac cumpărături.) M-a întrebat ce ar trebui să facă. Privirea lui care exprima demnitate pierdută mi-a pus un nod în gât. Din acel moment angajații magazinului s-au mișcat repede, ne-au adus șervețele umede, lenjerie, și le-au dus discret în baia angajaților. Acolo i-au dat până și haine. A plâns și și-a cerut scuze. A zis că trebuie să se grăbească, își lăsase soția acasă singură.”, a relatat femeia.

Când am trecut pe la casă i-am găsit cumpărăturile gata puse în pungă și cineva, nu știu cine, plătise deja pentru ele. A început să plângă și mai tare. A spus că a luptat în Vietnam și în Războiul din Coreea, că își iubește țara, dar a mai spus și că până în ziua aceea crezuse că țara lui uitase de el. Am plâns amândoi și i-am spus și eu ce greutăți am și de ce îmi e frică… M-a încurajat și mi-a spus vorbe foarte înțelepte. M-a încurajat spunându-mi că, poate, până la urmă umanitatea încă mai este în stare să îi pese, oamenilor încă le mai pasă de semenii lor. Ziua de astăzi mie mi-a dovedit-o din plin. Îți mulțumesc Elmer (numele bătrânului), mulțumesc Kroger(supermarketul), și îți mulțumesc, Doamne, pentru lecția pe care am primit-o azi.„, a relatat Lisa.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă