Casele de pariuri oferă jucătorilor o oportunitate excelentă de a câștiga bani cu ajutorul evenimentelor sportive preferate. Nu doar un utilizator experimentat poate câștiga, ci și un parior începător. Cu toate acestea, trebuie să înțelegi cum să pariezi la o casă de pariuri, precum și să cunoști secretele pe care le au jucătorii experimentați, dar și să înveți noțiunile de bază despre pariurile sportive.

Aproape toată lumea poate plasa bilete la un operator online. Pentru a face acest lucru, jucătorul trebuie să aibă 18 ani și să își creeze un cont nou la una dintre agențiile online. Cu toate acestea, ar trebui să iei în considerare cu atenție informațiile legate de această industrie. În acest articol vom discuta despre cele mai importante opțiuni de pariere, cote, ponturi pariuri, dar și despre aspectele pe care trebuie să le ai în vedere înainte de a alege o casă de pariuri.

Cote și opțiuni de pariere

Cel mai important aspecte atunci când vine vorba de un bilet la pariuri sportive este cel legat de opțiunea aleasă. Pentru pariuri de succes este obligatoriu să cunoști toate opțiunile de pariere și să înveți care sunt cele mai profitabile. De asemenea, fiecare opțiune de pariere este legată de o anumită cotă care îți va influența alegerea.

Cotele la casele de pariuri sunt o parte integrantă a pariurilor. Ele reprezintă prognoza pariorului pentru rezultatul evenimentului selectat. Acest indicator îți permite, să calculezi suma câștigurilor în cazul unui rezultat favorabil al evenimentului. Prin urmare, cotele în pariurile sportive, cum să pariezi corect, joacă un rol important.

Fiecare casă de pariuri își stabilește propriile cote. Din acest motiv, diferite case de pariuri pot avea cotații diferite. Jucătorii sunt sfătuiți să compare cotele din diferite companii pentru același eveniment sportiv pentru a face cel mai profitabil pariu. În plus, în funcție de casa de pariuri aleasă, vei avea la acces la mai mult opțiuni de pariere. Printre cele mai populare pariuri pe fotbal pe care le vei întâlni se numără și:

 • Pariuri pe victoria unei echipe;
 • Egal;
 • Șansă dublă;
 • Număr goluri;
 • Ce echipă marchează prima;
 • Handicap;
 • Număr cartonașe.

Alegerea casei de pariuri

De îndată ce intri în lumea pariurilor, devine clar că există o mulțime de oferte pe piață. România a devenit o locație populară pentru casele de pariuri virtuale în ultimii ani și pot fi găsite operatori de top. În cele din urmă, cel mai important lucru este să găsești o pagină cu care să te simți confortabil și care să aibă disponibile sporturile tale favorite. Principalii factori pe care ar trebui să îi ai în vedere sunt:

 • Platformă intuitivă;
 • Securitate;
 • Asistența clienți;
 • Opțiuni de pariere;
 • Bonusuri;
 • Cote avantajoase.

Așadar, verifică dacă este disponibil sportul tău preferat în ofertă și fă o comparație cu alte case de pariuri în ceea ce privește cotele. Importante sunt și bonusurile de la casele de pariuri online pentru că acestea îți pot aduce un avantaj considerabil. În general, operatorii dublează prima depunere sau oferă un pachet bonus de bun venit care include și pariuri gratuite sau cashback.

Cum să pariezi pe meciuri?

Selecția diferitelor opțiuni de pariuri îi poate copleși pe jucătorii începători. De aceea, înainte de a plasa un bilet este important să știi cum să faci acest lucru. Există câțiva pași esențiale pe care ar trebui să-i urmezi pentru a putea plasa un bilet la pariuri sportive:

 1. Alege o casă de pariuri potrivită;
 2. Creează-ți un cont nou de jucător;
 3. Analizează secțiunea de sporturi și evenimente și alege unul pe care îl cunoști;
 4. Selectează opțiunea de pariere dorită;
 5. Introdu miza și alege un sistem, dacă este cazul;
 6. Plasează pariul.

Ține cont de faptul că ar trebui să te informezi în legătură cu sportul pe care dorești să pariezi. Nu este recomandat să pariezi pe evenimente sportive despre care nu cunoști multe informații. Un pariu de succes va fi întotdeauna unul la care s-a făcut o analiză în prealabil.

Specialist în pariuri

Pariurile sportive sunt în domeniu extrem de cunoscut, îndrăgit și aflat în continuă dezvoltare. De aceea, s-au format și mulți profesioniști în acest domeniu care iau activitatea în serios și creează ponturi ce pot deveni un real ajutor pentru începători. Profesioniștii își păstrează întotdeauna calmul, nu numai în analiză, ci și în cazul unei pierderi.

Astfel de specialiști sunt solicitați în rândul pasionaților de pariuri și caselor de pariuri, deoarece pe baza unei previziuni elaborate profesional, se determină valorile cotelor. Cel mai adesea, aceștia sunt jucători cu o vastă experiență în pariuri sportive care analizează starea fiecărui jucător, importanța campionatului, stiluri de joc și multe altele.

Concluzie

Pariurile sportive reprezintă un subiect popular în România și nu numai. Sportul modern nu poate fi imaginat fără pariuri. Pariurile sportive există de mai bine de un deceniu, nu doar completând industria sportului, ci devenind și partea sa cea mai puternică, unind milioane de fani din întreaga lume. Milioane de fani sunt pasionați de pariuri sportive, iar casele de pariuri au fost de multă vreme printre principalii sponsori ai cluburilor de fotbal, ligilor sportive și evenimentelor.

Însă, cel mai important este să pariezi doar atunci când te-ai informat în legătură cu cele mai importante noțiuni ale acestei activități. Merită să înveți principalele pariuri pe evenimente și terminologia lor.

 

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

  You may also like

  Leave a reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  More in Agromedia