AgromediaDescoperă

Lidia Fecioru despre ceaiul care susține rinichii și scade nivelul de zahăr din sânge: „Creierul va funcţiona ca un ceas”

Lidia Fecioru despre ceaiul care susține rinichii și scade nivelul de zahăr din sânge: "Creierul va funcţiona ca un ceas"
Lidia Fecioru despre ceaiul care susține rinichii și scade nivelul de zahăr din sânge: "Creierul va funcţiona ca un ceas"

Lidia Fecioru, cel mai cunoscut bioenergoterapeut din România, a discutat despre unul dintre cele mai benefice ceaiuri, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Ceaiul de usturoi – miracol pentru sănătate

Specialistul a oferit o rețetă simplă și a sugerat modul în care se poate face acest tratament naturist care are efecte benefice asupra rinichilor, circulației și creierului.

„Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme.

Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră.

Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi.

Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri, conform antena3.ro.

Alte beneficii ale ceaiului de usturoi

Se știe despre usturoi că este un superaliment, având proprietăți antioxidante și antibiotice. Atunci când este consumat în stare crudă, usturoiul are proprietatea de a elimina infecțiile și de a preveni ciupercile, virusurile și bacteriile.

4 grame de usturoi conțin:

 • 25 mg de potasiu
 • 0.2 g fibre
 • 0.3 g proteine
 • 0.7 g carbohidrati
 • 4 Kcal

În plus, ceaiul de usturoi accelerează arderile și metabolismul, fiind un aliat în curele de slăbire, având și proprietăți de detoxifiere.

Ceaiul de usturoi stimulează sănătatea inimii, îmbunătățind circulația sângelui și ajutând la scăderea nivelului de zahăr din sânge.

Pe lângă cantitatea mare de antioxidanți, în usturoi mai regăsim vitaminele A, B1, B2 și C, ajutând la întărirea și susținerea sistemului imunitar.

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

  You may also like

  Comments are closed.

  More in Agromedia