Preşedintele Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul de numire a lui Petre Daea în funcţia de ministru al Agriculturii.

Petre Daea va depune jurământul astăzi, la ora 13:00.

“Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 8 iulie 2022, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a domnului Petre Daea, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc astăzi, ora 13:00, la Palatul Cotroceni”, se arată în mesajul transmis vineri de Administraţia Prezidenţială.

Petre Daea noul Ministru al Agriculturii

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc astăzi, ora 13:00, la Palatul Cotroceni, anunță Administrația Prezidențială.

Marcel Ciolacu a anunțat oficial, miercuri, că PSD îl propune la Ministerul Agriculturii pe Petre Daea, „un om cu experiență, un patriot, foarte iubit de toți cei care activează în agricultură”.

„Am decis, împreună cu colegii, că înlocuitorul în acest moment al domnului Adrian Chesnoiu este fostul ministru Petre Daea, un om cu experienţă şi un om care nu trebuie să înveţe ministerul şi problemele pe care le au agricultorii şi fermierii, un patriot foarte iubit de toţi cei care activează mai ales în agricultură. Mă bucur că toţi colegii – a fost ca pe vremuri, vot în unanimitate în interiorul partidului ca domnul ministru Petre Daea să revină în Guvernul României. Cu această nominalizare vom merge la premier, după care cunoaşteţi procedurile”, a spus miercuri președintele PSD.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.