Un incendiu puternic s-a produs, miercuri după amiază, la ieșirea din municipiul Arad către Șagu, unde au ars aproximativ 15 hectare de cultură de orz.

Incendiul a izbucnit miercuri, în jurul orei 14:45.

Potrivit aradon.ro, la fața locului au intervenit atât autospeciale de stingere ale pompierilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, cât și pompierii voluntari din Șagu.

Pentru stingerea focului, pompierii au intervenit cu 11 voluntari.

În urma incendiului au fost distruse aproximativ 15 hectare de orz nerecoltat.

“A început perioada de recoltat. Atragem atenția agricultorilor să fie precauți la întreținerea combinelor și sa fie dotați cu tractor cu plug și cisternă cu apă. Noi ne facem datoria cât de repede putem, dar din păcate focul întreținut de vânt de multe ori face pagube materiale”.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.