Doi fermieri din judeţul Argeş au găsit o modalitate inedită de a scăpa de căldură şi au improvizat o piscină în cuva unui excavator. Bărbaţii s-au răcorit, au glumit, dar le-au transmis şi un mesaj celorlaţi fermieri. “Recolta de anul acesta este una bogată şi suntem foarte mulţumiţi de producţie”, au spus tinerii, în timp ce serveau pepene.

“Nu avem timp de mare așa că am adus marea la noi”. Așa au spus, din cuva unui excavator, doi fermieri din Argeş.

Cuva nu era goală, ci plină cu apă, pe post de piscină. Şi ca să se simtă ca pe plajele de lux, argeșenii au umplut şi paharele şi s-au servit cu pepene.

Tinerii au întrecut orice imaginație la metode de a scăpa de căldură.

Au pus utilajul în curte, au poziționat cuva şi au umplut-o cu apă. O piscină în toată regula în care peisajul nu ar fi fost complet fără pahare şi fructe servite de pe farfurie, ca pe plajele de fițe.

Din cuvă, au transmis un mesaj de încurajare fermierilor români.

Imaginile virale cu fermierii au fost postate de jurnaliştii de la ziarulargesul.ro.

Camion transformat într-o piscină în comuna Bogaţi

De asemenea, alţi zece tineri din judeţul Argeş au transformat un camion într-o piscină şi s-au plimbat în comuna Bogaţi cu muzica la maxim.

Bărbaţii s-au bălăcit în piscina pe roți improvizată, însă dstracția lor s-a terminat brusc după ce localnicii, sătui de zgomotele petrecăreților, au sunat la 112.

Cele 10 persoane care se aflau în bena autoutilitarei au primit 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă