Gigi Becali a câștigat o licitație publică pentru concesionarea unei suprafațe de 755 de hectare de teren agricol și 94,6 hectare de teren neagricol. În total, o suprafață de aproape 850 de hectare cu destinație agricolă.

Licitația ADS pentru suprafața agricolă din județul Tulcea a avut un preț de pornire de 731 de kilograme de grâu pe an, în echivalent. Conform articolului publicat de Agrointeligența – AGROINTEL.RO, Becali a licitat direct și a oferit o arendă care să îi asigure victoria: 2.433 de kilograme la hectar pe an. Este una dintre cele mai mari arende pentru un contract de concesiune la terenurile ADS.

Mai multe detalii pe Agrointel.ro

Ce avere are Gigi Becali? Patronul de la FCSB nu este aşa de bogat cum credeai. Concret, Gigi Becali nu a dezvăluit niciodată ce avere are, însă oamenii din jurul lui sunt conștienți de banii strânși de patronul FCSB.

Potrivit omului de afaceri, Gigi Becali ar avea o avere estimată la peste două miliarde. Totodată, acesta susține că dacă patronul FCSB va fi sănătos, acesta ar putea să trăiască liniștit și să nu rămână fără bani.

”Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani”, a spus Dragomir despre finanțatorul de la FCSB.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Descoperă