Furtuna Frederico va fi una dintre cele mai puternice furtuni care lovește bazinul Mării Negre.

Furtuna Frederico este una dintre cele mai puternice furtuni care ajunge în bazinul Mării Negre. Meteorologii din Bulgaria estimează rafale de peste 120 – 150 km/h și valuri care vor trece de 8 metri înălțime.

Va fi afectat transportul naval și aerian din Bulgaria și Turcia (posibile zboruri anulate sau deviate din Istanbul).

În sud-est vor fi rafale de peste 80 – 90 km/orã. Sunt avertizări de cod portocaliu în Bulgaria, Grecia, Turcia, Ucraina în vecinătatea Mării Negre.

Furtuna Frederico a făcut prăpăd în Franţa. 3.500 de clădiri au rămas fără curent din cauza copacilor căzuţi peste liniile electrice.

Pe stradă, oamenii au avut nevoie de sprijin pentru a nu fi aruncaţi la pământ. În oraşul Clermont-Ferrand, patru oameni au fost răniţi după ce geamurile tramvaiului în care se aflau au fost sparte de resturi luate de vânt.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Descoperă