Olanda este o țară superbă, iar o vacanță în această țară îți va aduce relaxarea de care ai nevoie și pe lângă asta vei putea găsi și mașina pe care o cauți, deoarece Olanda este o țară din care se importă mașini second hand.

De ce aleg mulți români să achiziționeze mașini second hand din străinătate?

Motivul principal pentru care românii aleg să își achiziționeze mașini din străinătate este pentru că pe piața auto second hand din România nu găsești întotdeauna mașina pe  care o dorești. Nu mai vorbim despre mașinile care nu au km reali, sau au fel și fel de defecte, care uneori sunt ascunse de catre comercianții din țară.

Pentru a evita aceste situații, românii pot apela la două variante, colaborarea cu o firmă de vânzări auto second hand sau să meargă personal în țara din care vor să își cumpere mașina.

Apelând la o firmă de vânzări auto vei putea fi sigur de veridicitatea datelor pe care aceștia ți le oferă deoarece toate mașinile sunt verificate tehnic înainte să fie puse la vânzare, iar tu vei primi acces la istoricul de service și un certificat CarVertical. Aceste firme se ocupă în general și cu import auto la comandă, care îți va da ție posibilitatea să îți alegi ce mașină îți dorești, iar mai apoi aceasta îți va fi livrată acasă.

Iar pentru cea de a doua variantă, de ce să nu îți planifici și o vacanță?

Îmbini utilul cu plăcutul, iar la finalul experienței te vei alege cu amintiri frumoase și cu mașina pe care ți-o dorești. Cum ziceam și la început pentru a aduce mașina înapoi în țară la finalul vacanței ai opțiunea de a o conduce până în țară sau de a apela la o firmă care transportă mașinile pe platformă.

De ce să apelezi la transpot auto pe platformă din Olanda?

Din Olanda până în România sunt în jur de 2000 de kilometrii, ceea ce înseamnă aproximativ 18 ore de condus. O distanță foarte lungă și obositoare de parcurs cu mașina nou achiziționată.

Și de ce să te întorci din vacanță obosit?

Apelează la o firmă care se ocupă cu transport auto pe platforma din Olanda și vei scăpa de orice grijă. Cei de la firma de transport auto îți vor lua mașina de acolo de unde tu le vei spune și ți-o vor lasă acasă.

Tu vei sta liniștit deoarece de mașina se vor ocupa șoferi profesioniști și aceasta va fi asigurată.

Care sunt avantajele?

 • Scapi de oboseala produsă de condusul pe o distanță lungă
 • Reduci uzura mașinii
 • Nu plătești taxele de pe drum
 • Economisești timp și bani
 • Mașina ta va fi asigurată

Concluzie

Acum poți îmbina utilul cu plăcutul, poți avea o vacanță reușită, iar când te întorci acasă,  mașina achiziționată te va aștepta deja acolo. Acest lucru este posibil apelând la transport auto pe platformă. Și acest lucru este posibil pentru mai multe țări, nu doar Olanda. Multe persoane apelează la transport auto pe platforma Franta Romania, pur si simplu pentru că aleg să își petreacă o vacanță în Franța, iar acolo vor să viziteze căt mai multe obiective, la volanul propriei mașini.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

  You may also like

  Leave a reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată.