Plasele sunt concepute pentru a tine insectele departe de casa voastra, dar ele vin si cu o gama larga de beneficii.

Pe langa faptul ca tin departe daunatorii si insectele de casa, aceste plase pot ajuta la blocarea resturilor in afara casei (nu mai intra in interior frunze, intr-o zi cu vant puternic) si pot contribui deasemenea si la estetica casei tale.

Daca va ganditi sa cumparati o plasa anti insecte exista o multime de motive pentru care ar trebui sa faceti acet lucru. Iata aceste motive:

Controlul total al insectelor

Cel mai evident beneficiu al plaselor este ca tin mustele, tantarii si toate celelalte insecte nedorie departe de casa ta. Acest lucru este deosebit de important in lunile mai calde, cand doriti sa profitati de lumina naturala, dar nu puteti din cauza acestor insecte.

Fiind disponibile intr-o gama mare de modele, plasele pot fi personalizate pentru orice tip de fereastra, usa sau balcon, astfel incat sa va puteti relaxa si sa nu va faceti griji cu privire la aceste insecte.

Plasele se potrivesc tuturor tipurilor de deschideri de ferestre si usi si pot fi fixate, actionate  manual jos/sus  sau chiar automatizate, dupa caz.

Securitate si siguranta

Daca iti place ideea de a lasa usa de la intrare sau usile de terasa deschise de cele mai multe ori, plasele anti insecte iti ofera liniste si protectia de care ai nevoie. Plasele nu vor afecta usa de intrare, arhitectura sau privelistile exterioare, dar vor actiona ca o bariera impotriva insectelor nedorite, permitandu-va sa va bucurati de aerul placut de afara.

Mai multa lumina

Ferestrele si usile sunt doi dintre cei mai importanti factori care contribuie la cantitatea de lumina naturala care intra in casa ta. Din acest motiv, ele trebuie mentinute curate si deschise ori de cate ori este posibil. Plasele anti insecte sunt solutia perfecta atunci cand deschideti usile si ferestre casei voastre si totodata va ajuta sa creati un sentiment mai mare de spatiu.

Eficienta energetica

Plasele sunt o modalitate prietenoasa de a reduce risipa de energie in casa voastra si de a imbunatati calitatea aerului din interior. Plasele va permite sa reduceti dependenta de racirea/incalzire mecanica, ele ofera umbrire suplimentara si rezistenta la UV in timpul sezonului cald.

Maximizati vizualizarea

Plasele sunt modalitatea perfecta de a imbina perfect spatiile interioare si exterioare si garanteaza cea mai buna vizibilitate.

Pe vremuri, proprietarii de case au fost reticenti in a instala plase insecte de teama ca ar putea impiedica vederea, dar sistemele moderne fac din asta o teama de trecut.

Pentru cei care nu doresc plase instalate tot timpul, plasele plisse va permit sa le folositi doar atunci cand aveti nevoie, iar acest tip de model le gasesti la window solution srl

Ventilatie corespunzatoare

Plasele impotriva insectelor nu stau in calea sistemului de ventilatie al casei tale. Ofera o circulatie adecvata a aerului si o ventilatie fara nicio interferenta.

Pentru masuri de siguranta, oamenii obisnuiesc sa isi inchida ferestrele si usile noaptea. Inchiderea usilor si a ferestrelor duce l o atmosfera sufocanta in interior si creste cheltuielile de ventilatie. Dupa instalarea insectelor, nu este nevoie sa inchideti ferestrele si usile noaptea din cauza tantarilor sau insectelor.

Usor de folosit

Plasele sunt accesibile ca pret si de lunga durata, rezista foarte mult in timp.Sunt foarte convenabile si practice.Accesibile si foarte usor de instalat.Aceste plase necesita o intretinere minina si pot fi curatate foarte usor.Se pot spala cu apa si detergent lichid normal.

 

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Agromedia