Descoperă

Cum va fi vremea de Revelion 2022. Ce a anunțat ANM

Cum va fi vremea de Revelion 2022. Ce a anunțat ANM
Cum va fi vremea de Revelion 2022. Ce a anunțat ANM

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru ultimele zile ale lunii decembrie. În ultima prognoză ANM, specialiștii au vorbit despre temperaturile de Revelion, dar și despre zonele unde se vor înregistra ninsori.

În general, vremea din primele două săptămâni ale lunii decembrie a fost mai caldă decât normalul perioadei, însă, până la finalul anului, temperaturile vor fi, în mare parte, negative chiar și în timpul zilei.

Vremea de Revelion 2022

Astfel, s-a anunțat că temperaturile vor fi scăzute, în toată țara, în preajma Revelionului și cu o cantitate de precipitații normală pentru acest interval. Deși temperaturile înregistrate vor fi normale, specialiștii susțin că, la munte, vremea va fi mult mai rece.

Cantitatea de precipitații îregistrată va fi normală, excepție făcând zonele de vest și nord-vest ale țării.

Vremea în București de Revelion 2022

În București, maximele zilei vor fi cuprinse între -1 grad și 1 grad Celsius. Deși vremea va fi, în general, rece, în această perioadă nu se vor înregistra precipitații în București. Pe timpul nopții, temperaturile vor scădea până la -6 grade Celsius.

Cum va fi vremea de Revelion 2022. Ce a anunțat ANM

Vremea se va păstra, în general, plăcută, fără ploi, însă cu temperaturi scăzute. Meteorologii preconizează că ninsorile vor începe, în București, după data de 2 ianuarie 2022.

Primele zile din anul următor vin cu temperaturi foarte scăzute, cu temperaturi maxime de 0 grade în timpul zilei și de -9 grade în timpul nopții.

Vremea în Timișoara Revelion 2022

În această zonă a țării, temperaturile au fost mult mai crescute decât normalul intervalului, însă, până la Revelion, vremea se va răci. În ultima săptămână din luna decembrie, temperaturile înregistrate vor fi normale pentru această perioadă.

Vremea la munte de Revelion 2022

În Brașov, meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că va ninge în zilele de 29 și 30 decembrie și nu așteaptă ninsori și în ziua de Revelion. Cerul va fi parțial noros, iar temperaturile se vor încadra între 0 și -8 grade Celsius.

În prima zi a anului 2022, prognoza meteo se anunță plăcută în Brașov, însă cu temperaturi negative și pe timpul zilei. După data de 2 ianuarie, cerul va fi parțial noros și vor începe ninsorile.

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Descoperă