Acest copac are o înălțime impresionantă de 4 m și este o sursa unui număr mare de roșii zemoase. Coroana copacului are o suprafață de 50 de metri pătrați iar recolta este de 1,5 tone. Este un copac uriaș, care seamănă cu caracatița, răsucindu-se puternic în jurul cadrului din sera construită special pentru acest hibrid.

Caracteristicile acestui copac sunt: sistemul radicular puternic, randamentul ridicat, mare energie de creștere și rezistența mare la dăunători și boli. Creșterea productivă are loc numai în condiții de încălzire și iluminare constantă, iar ciclul este între 1 și 1,5 ani.

În primele 8 luni, planta trebuie să beneficieze de o îngrijire specială, deoarece este perioada în care se formează pomul însuși.

După această perioadă de formare a coroanei, vine și perioada mult așteptată de formare a legumelor și de rodire activă.

Pentru un astfel de pom, cum puteți vedea în imagini, este nevoie de multă îngrijire și atenție.

Totodată, și caracteristicile solului, umiditatea, fertilizarea și hrana sunt elemente foarte importante.

Acest pom este numit un miracol al selecției, și pe bună dreptate.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă