Agromedia

Comuna din România unde s-a deschis o fabrică nouă. Produce cărămidă aparentă și este singura de acest gen din țara noastră

Într-o comună din România s-a deschis o nouă fabrică de cărămidă aparentă, singura de acest gen din țara noastră. Produsele vor merge și către export.

„Într-o relație prietenoasă cu mediul funcționează noua fabrică de cărămidă aparentă din Recea, singura de acest gen din România. Cu o tehnologie unică, de ultimă generație, se realizează produse de calitate, dar cu o amprentă de carbon mult mai redusă față de tehnologia convențională folosită în multe alte fabrici din Europa.”, a precizat Daniel Şologon, CEO Cemacon, pentru Antena 3 CNN, la finalul anului 2023.

Producătorul de materiale de construcţii a finalizat în 2023 construcţia fabricii de cărămizi din satul Recea, în comuna Vîrsolt din Județ Sălaj, unde a investit 14 mil. euro şi a achiziţionat competitorul Euro Cărămidă.

Acesta a vorbit despre fabrica finalizată anul trecut, săptămâna aceasta, la o conferință.

„Am lansat o fabrică nouă în 2023, pentru un produs cu care nu eram în zona de confort, de cărămidă aparentă, cu care vom şi exporta şi, de asemenea, am achiziţionat un competitor semnificativ şi ne-am consolidat pe businessul de bază“, a spus Daniel Şologon.

Declaraţiile sale au fost făcute la Gala Deloitte Best Managed Companies, unde compania pe care o conduce e obţinut o certificare pentru performanţa managementului din partea Deloitte România şi a partenerilor săi. „Mă bucur pentru recunoaşterea aceasta pentru companie şi pentru echipa de management.”, potrivit zf.ro.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Agromedia