Descoperă

Cele mai frumoase urări de Sfântul Vasile 2022. La mulți ani sărbătoriților

Cele mai frumoase urări de Sfântul Vasile 2022. La mulți ani sărbătoriților
Cele mai frumoase urări de Sfântul Vasile 2022. La mulți ani sărbătoriților

În fiecare an, pe data de 1 ianuarie, creștinii ortodocși îl prăznuiesc pe Sfântul Vasile, cunoscut drept păzitorul de duhuri rele. Sfântul Vasile este unul dintre cei mai importanți teologi creștini, iar mulți români îi poartă numele.

Mesaje de Sfântul Vasile 2022

 • De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!
 • Iţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.
 • Cu ocazia zilei onomastice îţi urez la mulţi ani de Sfântul Vasile!
 • Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate.
 • Un gând bun și-o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Vasile să te ocrotească / Visele să ți se-mplinească! / La mulși ani, Vasile!
 • Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.
 • Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Sfântul Vasile, al cărui nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să ăți lumineze calea în viață. Te iubesc, femeie simplă cu nume sfânt!
 • Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! La mulți ani, Vasile!
 • Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sarbatoare… La mulți ani, Vasilica!

Urări de Sfântul Vasile

 • Să știi ce cauți în viață, să ai norocul de a obține și de a păstra ceea ce căutai și să-ți dai seamă când ai gasit… La mulți ani, Vasile!
 • Astăzi și în fiecare zi, ne gândim la ține cu recunoștință și vrem să știi că ești foarte important pentru noi. Îți urăm o zi onomastică plină de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasile!
 • Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / La mulți ani, Vasile!
 • De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!
 • Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ți multă sănătate și realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite și cumpăna dintre ani să te găseasă mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!
 • Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La multi ani!
 • Sfântul Vasile căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!
 • Îţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!

Cele mai frumoase urări de Sfântul Vasile 2022. La mulți ani sărbătoriților

Mesaje în versuri de Sfântul Vasile 2022

Un gând bun și-o sărutare
Azi la ceas de-aniversare
Sfântul Vasile să te ocrotească
Visele să ți se-mplinească!
La mulți ani, Vasile!

Cu simple cuvinte
Îți urez fierbinte
Mulți ani înainte!
Ani cu cer senin și noroc deplin
Ani cu porți deschise
Pentru nenumăratele tale vise!
La mulți ani, Vasile!

Să-ţi dea Domnul sănătate,
Judecată înţeleaptă,
Viaţă lungă pământească,
Ce doreşti să se-mplinească!”
„Mulți ani să ne trăiești , Vasile ,
În cartea vieții să ți se-adune multe file ,
Și fiecare pagină să fie plină peste poate
De fericire , de noroc și sănătate.

Tot ce e bun pe lume , Vasilică ,
Eu îți doresc și fie ca nimica
Să nu-ți-aducă vreodată supărare ,
Iar fericirea ți se-arate fără amânare.
Mulți ani și fericire , Vasilică ,
Mereu noroc ți-aducă ziulica ,
Să-ți pună Domnul mâna-n cap
Și bani să-ți pună în ciorap.

Noi te iubim cu toți ,Vasile,
La sfinți ți-am pus câteva pile
Să îți aducă orice împlinire
Ți-ai pus în gând și multă fericire.

De ziua ta , Vasile , avem un dor
Să-l prinzi pe Dumnezeu de un picior ,
Si să îți dăruiască vrând -nevrând sfințitul
O fericire ce nu-și află-n veci sfârșitul!

Peste 530.000 de români îşi sărbătoresc onomastica pe 1 ianuarie, de Sfântul Vasile cel Mare.

Sfântul Vasile este unul dintre cei mai importanți sfinți ai credinței creștine, fiind sărbătorit cu mult fast și cu multe tradiții populare.

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

  You may also like

  Leave a reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  More in Descoperă