Descoperă

Ce a gasit un barbat sub capota masinii. “Mi-a stat inima in loc cand am vazut ce era acolo”

La fel ca oamenii, veverițele sunt capabile să planifice în avans depozitarea alimentelor pe o perioadă lungă de timp.

Cu toate acestea, micuțele mamifere nu sunt capabile să construiască depozite pentru a-și păstra recolta. În schimb, o veveriță întreprinzătoare a decis să-și păstreze nucile pentru iarnă în compartimentul motor al unui pickup.

I s-a întâmplat unui șofer din Dakota de Nord, Statele Unite. El și-a găsit compartimentul motor al mașinii, un Chevrolet Avalanche, plin cu nuci, după ce a lăsat-o parcată doar patru zile.

În fotografiile postate pe Facebook, bărbatul prezintă cele 7 găleți pe care le-a stras după ce a stricat depozitul veveriței.

Fiecare colț al compartimentului motor și al aripilor a fost umplut cu nuci. Proprietarul mașinii a trebuit să dezmembreze unele părți ale vehiculului pentru a scoate nucile.

Din poze ne dăm seama că au fost umplute un total de șapte găleți. Asta înseamnă aproximativ 70 de kg de nuci, alese cu grijă de mâinile / labele unei veverițe.

A man discovered a squirrel had stored over 83 KILOGRAMS of nuts inside his parked truck. See SWNS story SWFHnuts. Bill Fischer, 56, from Fargo, North Dakota, USA, knows that his pickup is a popular spot for the local red squirrels to hide their winter snacks, but this year came the biggest haul he’s ever seen. On September 12, he went outside to see every nook and cranny of the parked Chevrolet Avalanche was covered in thousands of black walnuts.

Ceva asemănător s-a petrecut și în urmă cu câțiva ani. O Kia Sorrento care aparținea unei familii din Pittsburgh a fost folosită, de asemenea, ca depozit de nuci. În acest caz, compartimentul motor a fost umplut, pe lângă nuci, cu iarbă și ramuri de copac.

Astfel de situații pot duce la incidente dezastruoase. Supraîncălzirea motorului din cauza lipsei de flux de aer rece poate duce la declanșarea unui incendiu.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă