De mai bine de 20 de ani Cheloo face rime si vorbeste despre sistem in fiecare vers al melodiilor din repertoriul Parazitii cu care pana in prezent a scos 17 albume. Numele real al lui Cheloo este Catalin Stefan Ion, insa fanii il cunosc dupa nickname-ul din trupa in care canta. Pentru ca se saturase de viata agitata din capitala, baiatul rau a ales sa plece si sa isi caute inspiratia intr-un satuc din Breaza, un adevarat colt de rai cu aer curat si peisaje pitoresti.

Casa este una modesta si retrasa insa are o priveliste uimitoare, parca special aleasa pentru liniste si calm. Este exact ceea ce ii trebuia lui Cheloo care a fugit rapid din Bucuresti. In plus, se spune si ca rapperul ar face afaceri in Breaza unde impreuna cu un alt prieten artist a deschis o sala de fitness in mijlocul localitatii.

Chiar daca are o gospodarie uriasa, Cheloo nu este agricultor, nu are niciun stup si nici vie sau animale. El pur si simplu a ales sa devina locuitorul localitatii Breaza si al casei sale modeste cu un singur nivel si rezoneaza foarte bine cu simplitatea locului.

Casa lui Cheloo este, de fapt, o veche casă reconsolidată și renovată

Dupa ce vedeta a fugit din oras, a gasit aceasta casa simpla, provenita din reconsolidarea unei case batranesti si adaptata foarte bine la cerintele unei vieti moderne.

In jurul sau se afla cateva gospodarii, un hambar aflat in paragina, o bucatarie special conceputa pentru a fi folosita vara. Se pare ca aceste anexe vor ramane pentru o perioada nerenovate.

Mai multe detalii pe casepractice.ro

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă