Agromedia

BBolțari Traverstone – alegerea inspirată pentru rezultate durabile și estetice

Bolțarii reprezintă o alegere foarte populară pentru realizarea gardurilor și a barierelor fonice. Prezintă o serie de caracteristici impresionante în termeni de accesibilitate, de ușurință de instalare, de durabilitate, dar totodată reprezintă un plus atrăgător pentru toate acele locuințe, clădiri și instituții care au nevoie de securitate suplimentară.

Utilizând bolțari finisați, veți obține un gard care vă poate îndeplini toate cerințele personale, dar totodată veți obține și o barieră fonică foarte eficientă, deoarece bolțarii prezintă o pierdere de transmisie a zgomotului de două ori mai mare decât gardurile din lemn. Bolțarii finisați înfrumusețează cu ușurință clădirile rezidențiale și sporesc intimitatea. 

Bolțari gard finisați – pentru garduri estetice și funcționale

În gama de bolțari propusă de StarStone veți găsi bolțari autoportanți finisați Traverstone, care scurtează cu până la 90% timpul necesar construirii unui gard. Mai precis, utilizând bolțari gard finisați, puteți ridica un gard de 10 metri liniari în doar două zile. Fiind finisați, vor fi necesare mult mai puține manopere, ceea ce înseamnă și un cost redus de instalare. Bolțarii Traverstone reprezintă un produs 3D, de tip modular,  cu ambele părți finisate, care se autoaliniază și se autoblochează. Bolțarii sunt realizați din beton compozit și prezintă o rezistență semnificativă la șocurile mecanice, dar și la ciclurile de îngheț-dezgheț. Cu bolțari finisați Traverstone, veți obține un gard estetic, durabil și funcțional. 

Bolțari gard Traverstone – acționează ca barieră fonică

Stilul estetic, durabilitatea și întreținerea redusă a bolțarilor Traverstone sunt completate de capacitatea lor de a reduce zgomotul. O barieră fonică este un obstacol solid construit între sursa de zgomot și receptor. O barieră fonică eficientă va dispersa sunetul pe trei căi, și anume difractat, reflectat și transmit. Materialele dense sunt cele mai eficiente în oprirea zgomotului, ceea ce înseamnă că un gard construit din bolțari gard Traverstone va acționa ca o barieră fonică mult mai eficientă decât un gard din lemn sau din șipci metalice. 

Bucurați-vă de liniște și relaxare cu bolțari Traverstone

Durabili și estetici, bolțarii Traverstone reprezintă soluția ideală pentru garduri atrăgătoare, funcționale și eficiente. Puteți obține gardul pe care îl doriți pentru a beneficia de liniște, de relaxare și de intimitate. Puteți chiar să vă personalizați gardul folosind doar bolțari Traverstone sau combinând acești bolțari cu alte produse pentru garduri pentru a spori și mai mult eleganța, frumusețea și intimitatea. 

Bolțarii autoportanți finisați Traverstone sunt soluția ideală pentru a obține liniște și intimitate, mai ales că în prezent, din ce în ce mai multe case, construcții și comunități sunt nevoite să primească în proximitatea lor noi cartiere de case și centre comerciale. Un gard realizat cu bolțari vă ajută să vă separați curtea de zgomotul și agitația celorlalte cartiere sau zone comerciale. 

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Agromedia