Agromedia

Avertizare meteo ANM de ploi, vijelii și grindină! 25 de județe sunt vizate de Cod galben

Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo Cod galben de ploi, vijelii și grindină. 25 de județe sunt vizate.

Avertizarea meteo ANM de Cod galben este valabilă în intervalul 29 mai, ora 10:00 – 29 mai, ora 23:00.

În intervalul menționat, în Moldova, în cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Munteniei și al Olteniei vor fi perioade cu averse și cu caracter torențial, descărcări electrice și izolat vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 25…30 l/mp și pe alocuri de peste 40…50 l/mp.

ANM a emis și o informare meteo, valabilă în intervalul 29 mai, ora 10:00 – 30 mai, ora 20:00.

În intervalul menționat, va ploua în cea mai mare parte a țării. Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice și pe alocuri de intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15…25 l/mp și pe alocuri de peste 40 l/mp.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Agromedia