Descoperă

Apare un nou lanț de magazine în România. Data la care își deschide noul retailer primul magazin în țara noastră

Un nou magazin va apărea la noi în țară, după ce a preluat un pachet majoritar de la o companie din țara noastră.

Un cunoscut lanț polonez de magazine de proximitate, de dimensiuni mici şi mijlocii, cu mii de unități alimentare, intră pe piața din România. Este vorba despre gigantul Zabka.

Polonezii de la Zabka au achiziționat pachetul majoritar al companiei argeşene DRIM Daniel FMCG, ce activează în domeniul distribuției de bunuri de larg consum.

Tranzacția a fost semnată în data de 20 decembrie 2023 şi rămâne supusă aprobării Consiliului Concurenței din România.

Cunoscut ca un jucător important în acest domeniu, grupul extinde cu succes ecosistemul de retail de proximitate, având un potențial considerabil de a se extinde și pe alte piețe europene.

Intrarea pe piața din România a grupului polonez este rezultatul semnării unui parteneriat strategic cu DRIM Daniel Distribuție FMCG, această colaborare fiind consolidată prin achiziționarea unui pachet majoritar de acțiuni, potrivit buget.ro

Finalizarea tranzacției depinde de îndeplinirea tuturor cerințelor de reglementare, iar compania se angajează să respecte toate procesele necesare pentru a asigura o integrare fluidă în piața românească.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă