Știri Agricole

Accident grav pe câmp. Victimele erau minore

Accident grav pe câmp. Victimele erau minore
Accident grav pe câmp. Victimele erau minore

Tragedie într-o familie din Vaslui, după ce doi frați minori, de 16 și 17 ani, au furat autoturismul părinților și au plecat de acasă. Au fost localizați, în această dimineață, pe un câmp din comuna Ivănești, unde se răsturnaseră cu mașina. Din păcate, unul dintre cei doi frați, cel de 17 ani, a fost găsit mort.

Aseară, cei doi frați, doi băieți de 16 și 17 ani, au luat mașina familiei, un VW Golf 3, și au plecat cu ea de acasă, neavând niciunul dintre ei permis de conducere.

Din păcate, cursa lor s-a încheiat cu un accident cumplit, cei doi frați răsturnându-se cu mașina pe un câmp din localitatea Ivănești, județul Vaslui.

Se pare că, la un moment dat, unul dintre cei doi adolescenți și-ar fi sunat mama și i-ar fi spus că nu știe unde se află. Femeia a sunat la 112, tinerii fiind localizați datorită telefonului mobil.

Ajunse la fața locului, echipajele de prim-ajutor a găsit mașina răsturnată pe câmp și pe cei doi minori. Din păcate, unul dintre ei, fratele de 17 ani, era decedat.

Celălalt băiat a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la spitalul din Huși.

„Secția de pompieri Huși intervine cu două autospeciale și echipaje specializate la un accident rutier produs pe un drum agricol dintre comunele Pădureni și Lunca Banului. La fața locului s-au deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui și un echipaj de polițiști din cadrul IPJ Vaslui. În accident este implicat un autoturism în care se aflau două persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție, pe drumul agricol care face legătura dintre localitățile Ivănești (comuna Pădureni) și Lunca Veche (comuna Lunca Banului) a fost găsit un autoturism răsturnat. În autoturism se aflau doi băieți cu vârste de 16 și 17 ani. Unul dintre minori, cel în vârstă de 17 ani era decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate și lividitate cadaverică. Minorul de 16 ani a suferit traumatisme multiple, era inconștient și hipotermic. Victima a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, urmând să fie transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși”, a transmis ISU Vaslui.

„La data de 22 noiembrie 2021, ora 09.05, am fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din localitatea Ivănești, comuna Pădureni, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul acestei dimineți a fost anunțată de către fiul ei de 16 ani, că împreună cu fratele său în vârstă de 17 ani, s-au răsturnat cu mașina pe un câmp din proximitatea localității Ivănești, ar fi fost vătămat și că fratele său, în vârstă de 17 ani, ar fi decedat.

Aceștia au fost depistați pe un câmp în proximitatea localității Ivănești, cel de 16 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar cel de 17 ani, a fost găsit decedat”.

Poliția face în continuare cercetări în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

– Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Mihai Bordeianu – SURSA OBSERVATORNEWS

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.