Accident grav în pădure: Un bărbat a fost rănit grav de propria căruță

13.11.2021
Accident grav în pădure: Un bărbat a fost rănit grav de propria căruță

Un incident cumplit a avut loc, vineri, în Șugău, județul Maramureș. Un bărbat de 56 ani a fost rănit grav, după ce o căruță plină cu lemne a trecut peste acesta.

Bărbatul se afla la tăiat de lemne în zona Șugău și a fost grav rănit, după ce caii și căruța plină cu lemne au trecut peste trupul său, acesta suferind traumatisme.

Accident într-o pădure din Maramureș, unde un bărbat a fost călcat de o căruță cu lemne

Omul se afla în fața cailor, când a alunecat. Norocul lui a fost că nu era singur, iar cel care a văzut toată scena a sunat la 112.

Din cauza terenului greu accesibil, la intervenție au participat salvamontiștii din Maramureș. Și pentru că bărbatul avea nevoie urgentă de consult medical a fost chemat un elicopter SMURD.

„Bărbatul e din Șugău, are 56 ani si în acest moment e transportat cu elicopterul la Baia Mare. A alunecat fiind inaintea cailor si au trecut caii peste el si o parte a căruței dar a avut noroc ca nu a fost prins cu toate roțile căruței. Apelul venit prin 112 ne-a anunțat despre un accident într-o zonă greu accesibilă. Un bărbat aflat la pădure a fost accidentat, caii și căruța plină cu lemne trecând peste el. Aparținătorul care a sunat la 112 a afirmat că bărbatul accidentat este conștient dar acuză dureri puternice.

Echipajul de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș, formația Cavnic, se deplasează în zona menționată, respectând limita legală de viteză, fără mijloace de avertizare sonore și luminoase, având în vedere că încă nu este reglementată folosirea acestora în intervențiile 112. La fața locului va face joncțiunea și cu echipajele medicale trimise”, au precizat reprezentanții Salvamont Maramureș, potrivit publicației locale ziarmm.ro.

Acum bărbatul este la spital în Baia Mare. Este rănit grav, dar medicii spun că este în afara oricărui pericol.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *