Descoperă

A pus cateva foi de dafin intr-o oala cu apa fierbinte. Ce se intampla daca bagi picioarele acolo

ceasta este o reteta buna pentru persoanele in varsta care incep sa simta durere la nivelul picioarelor. Ele pot fi atribuite cu ateroscleroza si inflamatii ale muschilor. A pus cateva foi de dafin intr-o oala cu apa fierbinte. Ce se intampla daca bagi picioarele acolo

Pentru a prepara remediul necesar pentru aceste dureri, aveti nevoie de doar 15 de grame (3 pungi) frunze uscate de dafin.

In prima zi se pune continutul unui pachet de foi de dafin (5 grame) intr-un vas adecvat si se toarna apa clocotita intr-o cantitate care sa fie suficienta pentru o baie la picioare. De indata ce apa s-a racit la o temperatura suportabila, se baga picioarele in ea.

Tineti-le timp de 20 de minute, apoi uscati-le si puneti șosete din lana. A doua zi faceti aceeasi procedura, fara a indeparta frunzele puse anterior, apoi se adauga urmatorul pachet de frunze de dafin si din nou se toarna apa clocotita peste ele.

Se lasa apa sa se raceasca suficient pentru ca temperatura sa fie suportabila, apoi se inmoaie picioarele in ea timp de 20 de minute. Dupa ce se usuca picioarele si se pune sosete in picioare, din nou, nu aruncati apa. In a treia zi, se repeta aceeasi procedura prin adaugarea ultimul pachet de foi de dafin si procedati la fel.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă