Exista plante pentru noroc si prosperitate si chiar pentru bogatie, dar in primul rand, trebuie sa te asiguri, atunci cand vrei sa iei o planta, ca ii poti oferi ceea ce are nevoie si anume: lumina, apa si multa, multa grija.

1. Pachira aquatica (Arborele banilor)

Fiind o planta Feng Shui, Arborele banilor este ideal pentru locuinta ta. Acesta este cunoscut in special pentru ca aduce bogatie, noroc si prosperitate. Se spune ca este bine, in cazul acestei plante, sa o iei pe cea care are trei pana la cinci impletituri si cel putin cinci frunze pentru a-ti favoriza norocul.

2. Bambusul norocos

Bambusul norocos este considerat a aduce noroc, avere, putere si onoare. Fiind o planta Feng Shu, aceasta planta promoveaza pozitivitatea. Bambusul norocos nu are nevoie de foarte multa atentie, deci este perfect daca esti o persoana mai mereu ocupata.

3. Limba soacrei

Limba soacrei ocupa un loc fruntas in topul plantelor aducatoare de noroc. Se crede ca aceasta planta absoarbe energiile negative din casa si ca aduce prosperitate.

4. Maranta

O alta planta despre care se crede ca aduce noroc este Maranta si se spune ca ar proteja casa de energiile negative. Planta are si o proprietate neobisnuita: in timpul noptii frunzele ei se strang, iar dimineata se deschid din nou.

5. Crinul pacii

Spathiphyllum, cunoscuta drept Crinul-pacii, este o planta despre care se spune, in cultura sud-americana, ca este asociata cu prosperitatea, dar ar ajuta si femeile singure in gasirea unui partener sau pe cele care isi doresc un copil, sa ramana insarcinate.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă