Un accident rutier grav a avut loc, vineri seara, pe DN 2B, în afara localității Mircea-Vodă, județul Brăila. Patru persoane au fost rănite după ce căruța în care se aflau a fost lovită de un autoturism, potrivit realitateadebraila.net.

Din primele date, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Mircea Voda, în timp ce conducea un atelaj hipo, ar fi traversat DN 2B, dinspre satul Mircea-Vodă către islaz și a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat, in vârstă de 37 de ani, din satul Perișoru, ce se deplasa pe DN 2B, dinspre Ianca către Surdila Găiseanca.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului în vârstă de 52 de ani, a unei femei în vârstă de 45 de ani, ambii din comuna Mircea-Vodă, și a două minore în vârstă de 10 și 15 ani, din satul Filipești, comuna Surdila Găiseanca, toți pasageri în atelajul hipo.

Atât conducătorul atelajului hipo, cât și conducătorul autoturismului, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.