Agromedia

Pe ce dată vine mega-canicula în România

Meteorologii anunță că temperaturile lunii iulie 2024 vor fi fără precedent în România. Cele mai ridicate vor fi în Capitală.

În data de 1 iulie 2024, temperaturile vor ajunge la 39 de grade Celsius în București, cu minime de 22 de grade.

Prima săptămână de foc a lunii lui Cuptor va continua cu 37 de grade (marți), 33 de grade (miercuri), 31 de grade (joi), 30 de grade (vineri) și un week-end cu temperaturi în jur de 33 și 36 de grade.

Mega-canicula se apropie

În săptămâna 8-14 iulie, potrivit meteorologilor Accuweather, temperaturile se vor situa undeva la 30 de grade Celsius. Mai cald va fi în 15-21 iulie, cu maxime de 32 de grade Celsius. Temperaturile se vor menține în jurul valorii de 30-31 de grade Celsius până la finalul lunii iulie.

Jumătate din țară se află sub Cod Portocaliu de caniculă, cu temperaturi ce ating aproape 40 de grade la umbră.

Cel mai cald va fi pe 9 iulie, când temperatura maximă va fi 39 de grade Celsius. Din fericire, pe 10 iulie vor fi precipitații de ploaie care să ne răcorească. Sunt anunțate furtuni pentru zilele de 3 și 17 iulie.

Vremea se schimbă radical în România. Temperaturile scad și vin ploile. ANM a emis cod portocaliu de vreme rea

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Agromedia