Agromedia

Mâine se mănâncă pește. Macrou în marinată de roșii: foarte gustos

Pentru mulți români, zilele cu dezlegare la pește în post sunt adevărate momente de sărbătoare. Una dintre cele mai iubite rețete, ușor de făcut, gustoasă și sățioasă, este macroul în marinată de roșii. Aromele se îmbină perfect, iar gustul dulce-acrișor al sosului de roșii transformă acest preparat simplu într-o adevărată delicatesă de post.

Dacă mâine e o astfel de zi în care poți consuma pește, iată o rețetă clasică, adorată de toți cei care apreciază preparatele tradiționale românești.

Ingrediente necesare pentru 4 porții
4 bucăți de macrou (curățat și porționat)

2 cepe mari

3 căței de usturoi

400 ml suc de roșii (sau 1 conservă de roșii pasate)

3 linguri ulei

2 linguri oțet

1 lingură de zahăr

2 frunze de dafin

1 linguriță boabe de piper

sare și piper după gust

opțional: 1 morcov mic ras, pentru dulceață

Mod de preparare AICI

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Agromedia