Știri Agricole

Într-o gospodările din Suceava s-a născut un miel cu 5 picioare. Ce zic vecinii

Într-o gospodările din Suceava s-a născut un miel cu 5 picioare. Ce zic vecinii
Într-o gospodările din Suceava s-a născut un miel cu 5 picioare. Ce zic vecinii

La Suceava, un crescător de animale a descoperit ceva neobișnuit. Un miel nou născut avea… cinci picioare, în loc de 4. Totul s-a întâmplat la o fermă din satul Ţibeni, comuna Satu Mare a judeţului Suceava.

O oaie a născut un miel cu 5 picioare. Ce zic superstițiile

Săptămâna trecută, oaia lui Codru Duceac, din satul Ţibeni, Sibiu, a născut. Până aici, nimic ciudat, dar când s-a uitat mai bine la mielul său, a văzut că acesta are cinci picioare.

Părerile sunt împărțite în sat, unii zicând că este semn rău, pe când alții consideră că este un semn bun transmis din Ceruri după o perioadă grea.

Proprietarul mielului a declarat pentru presa locală că şi el s-a speriat iniţial când a fătat oaia.

”Credeam că mai vine un miel, apoi am observat că ceva nu era în regulă. Atunci am realizat că mielul are cinci picioare”, a spus aceasta.

Bărbatul nu-şi poate explica de ce s-a întâmplat acest lucru şi nici nu ştie ce va face cu animalul dacă acesta va supravieţui.

Medicii veterinari spun că astfel de anomalii mai au loc în lumea animală și consideră că mielul a suferit o malformaţie genetică.

”Am avut viţei cu două capete, miei cu şase picioare”, spune medicul veterinar Petrea Dulgheru pentru Adevărul.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    1 Comment

    1. Piciorul trebuie operat. E posibil sa fie resturi ale geamănului care nu s-a mai dezvoltat.

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *