Casa și Grădină

Imagini aranjamente Crăciun. Cum să-ți decorezi casa și masa de Crăciun

Imagini aranjamente Crăciun. Cum să-ți decorezi casa și masa de Crăciun
craciun, aranjamente,imagini

Perioada sărbătorilor de iarnă este unul dintre cele mai frumoase momente ale anului. Preparatele delicioase, cadourile, reunirea familiei, bucuria din ochii copiilor din jurul nostru, bradul și multe alte elemente ne umplu inima de bucurie.

Unul dintre factorii care cântăresc foarte mult în ceea ce privește această perioadă festivă este decorarea casei și a mesei de Crăciun. Variantele sunt multiple, iar fiecare poate personaliza spațiul în funcție ce de decorații are la dispoziție. Iată câteva sugestii de decor, atât pentru casă, cât și pentru masa de Crăciun:

Imagini cu aranjamente pentru masa de Crăciun

Aranjament cu flori roșii

Fie că vorbim despre celebrele Crăciunițe, sau alte elemente de decor din plastic, culoarea roșie este reprezentativă pentru această perioadă. Puteți adăuga elemente aurii sau argintii, conuri și crenguțe de brad.

De asemenea, puteți adăuga lumânări, fie înalte, fie mai groase, așezate strategic printre crenguțele de brad.

masa-de-craciun

Aranjament Om de Zăpadă

O altă idee ingenioasă și foarte simplu de realizat este aranjarea farfuriilor în formă de om de zăpadă. Veți avea nevoi de o farfurie mare albă și una mai mică, de șervețele negre, de șervețele roșii, de tacâmuri, de măsline și de morcovi.

masa de craciun oameni de zapada

Aranjament cu crenguțe și conuri de brad

Crenguțele și conurile de brad pot forma un aranjament superb. Astfel, prin folosirea unei panglici roșii, puteți avea un rezultat minunat. În plus, puteți adăuga un clopoțel, un șervețel și dulciuri.

masa de craciun aranjament

Aranjament cu băț de scorțișoară

Această idee este atât extre de simplă, cât și foarte frumoasă. Un simplu băț de scorțișoară, agățat pe o crenguță de brad poate avea un efect spectaculos.

masa de craciun

Piesa centrală a mesei

Acesta este aranjamentul care poate rămâne pe masă întreaga cină. Puteți personaliza piesa centrală așa cum doriți, în funcție de ce elemente de decor aveți prin casă. O lumănare și câteva bucăți de lămâie uscată vor fi combinația perfectă.

piesa centrala de pe masa

Deserturile mesei de Crăciun

În cazul în care doriți să expuneți într-un mod spectaculos deserturile de Crăciun, fie că este vorba despre fursecuri, prăjituri sau cozonac, vă puteți folosi de câteva elemente de decor pentru a face acest lucru. Crenguțele și conurile de brad sunt nelipsite și, dacă vă permite spațiul, puteți adăuga mere, nuci și portocale.

prajituri craciun

Aranjamentul minimalist

În cazul în care nu doriți să aglomerați masa de Crăciun, puteți opta pentru un aranjament minimalist. Vă puteți folosi de un napron argintiu, sau chiar de o panglică de împachetat, decorând-o cu bomboane colorate, îngerași, braduți sau lumânări.

aranjamentul minimalist

Aranjamente pentru casă

Aranjament lumânări

Puteți face un aranjament superb pentru casă folosind doar câteva elemente simple. Veți avea nevoie de crenguțe de brad, de conuri, de lumânări. În plus, puteți adăuga sau înlătura orice element care nu vă este pe plac.

aranjament lumanari

Aranjament conuri de brad

Un asemenea aranjament este pe cât de simplu, pe atât de spectaculos. Puteți folosi spray argintiu sau auriu pentru a colora conurile și un coș simplu.

aranjament conuri brad

Aranjament pentru fereastră

În cazul în care vă permite spațiul, puteți oricând să îmbrăcați fereastra prin adăugarea crenguțelor și conurilor de brad. În plus, puteți adăuga clopoței de vânt, beteală sau instalații electrice colorate.

aranjament fereastra

Dacă ți s-a părut interesant acest articol, te invităm pe pagina de Facebook Agromedia.ro pentru mai multe discuții despre agricultură, trucuri și sfaturi pentru gospodari!

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

    You may also like

    Comments are closed.