Casa și Grădină

Alei pentru curtea casei – idei ingenioase. Cum să amenajezi curtea cu bani puțini

Alei pentru curtea casei
Alei pentru curtea casei

Aici găsești inspirație pentru cele mai ingenioase alei pentru curtea casei. Grădina ta merită un aspect proaspăt și frumos. Chiar dacă vine toamna, te încurajăm să amenajezi curtea casei cu aceste idei de alei ieftine și frumoase. Vezi mai jos ce modele îți propunem și spune-ne care este preferata ta.

O curte îngrijită schimbă complet aspectul casei. Nu trebui să aibă pavaj scump și nici de grădinar nu ai nevoie. Cu cheltuială minimă, poți face chiar tu o alee superbă. Indiferent dacă ai o curte mare sau mică, amenajarea ei vă va aduce nenumărate satisfacții. În funcție de stilul tău, dar și de apectul casei, poți opta pentru o alee mai simplă în curte sau poți alege un model îndrăzneț, care implică și culoare.

Inspiră-te din modelele alese de noi de alei pentru curtea casei

Poate îți place această alee marmorată cu sticlă vitraliu. Este foarte frumoasă, perfectă într-o curte simplă.

Poți face chiar tu această alee, foarte simplu, din pietriș așezat pe jos și câteva pietre mari pe care să poți călca atunci când traversezi curtea.

Această curte tip mozaic este perfectă într-o curte jucăușă, cu multe flori și animale.

Dacă preferi un stil mai modern și mai simplu, atunci optează pentru gresie de exterior. Vei obține o alee superbă!

Nouă ne plac foarte mult și aceste alei pentru curtea casei care au spațiu între pietre, astfel încât, iarba să crească pentru un efect spectaculos.

La fel de frumos este și acest model, simplu de făcut, din pietre așezate din loc în loc, pentru un efect mozaic.

Uite câteva trucuri ingenioase și creative pentru a-ți amenaja curtea!

Pentru o curte mai mare, cu gazon, această alee simplă, dar de efect este perfectă.

Această alee este splendidă, pentru că în capătul ei se regăsește un colțișor, realizat tot din pavaj, special pentru relaxare!

Dacă vrei să nu deranjezi natura și flora din grădina ta, optează pentru acest gen de alei, care se îmbină perfect cu plantele din grădină.

Amenajarea curții casei nu trebuie să coste mult. Uite câteva idei de alei cu bani puțini

Acest video este foarte util pentru a te inspira în decizia pentru o alee potrivită pentru curtea ta.

Dacă ideile și sfaturile oferite de Agromedia te-au inspirat, te așteptăm pe pagina de Facebook să ne arăți curtea casei tale!

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.